+40 21 210 16 51
Home > Meniu Bucatarie > Ciorbe si supe > Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

(ciorba de vacuta, pulpa de vita fiarta) 400/60 gr.

Bucurestenii sunt mari amatori de ciorbe. Multi dintre ei aleg Casa Select pentru ca ciorbele noastre au un renume bun in oras. Ciorba de vacuta pe care o servim este preparata dupa o reteta traditionala. Ingrediente: pulpa de vita, cartofi, dovlecei, ceapa alba, ardei gras, morcovi, telina, bulion, bors, ulei, sare, piper, patrunjel. Istoricii artei culinare ne spun ca ciorbele sunt tot atat de vechi ca si istoria gatitului. Actul combinarii de ingrediente variate intr-o oala mare pentru a crea o mancare nutritiva, usor de digerat, simplu de facut si servit era inevitabil. Aceasta a devenit alegerea perfecta atat pentru culturile sedentare, cat si pentru nomazi, pentru bogatasi si saraci, pentru oameni sanatosi sau suferinzi. Ciorba de vacuta este fierbinte, delicioasa, hranitoare si este pe placul tuturor. Merita sa ne faceti o vizita pentru a degusta acest preparat!

12.00 LEI/Pret


SSL Certificate
SSL Certificate