+40 21 210 16 51
Home > Testimoniale

Testimoniale

Testimoniale Restaurant Casa Select

Ion IRON Oncescu - Multiplu campion mondial la skandenberg

Il cunosc pe Dragos, managerul, de mult timp si am incredere in primul rand in el ca om ce sfinteste locul. Sunt mai bine de 10 ani de cand eu si Dragos colaboram excelent in plan sportiv.
Iata insa ca timpul a trecut si Casa Select cred ca a devenit un brand de succes, hranit de ambitiile si fair-play-ul celui ce provine din lumea sportului.

Mancarea este proaspata, portiile mari, iar bucatarii nu se dau in laturi sa-mi gateasca personalizat, si va asigur ca uneori, dupa antrenamente istovitoare, am gusturi foarte exotice.
Iar cand iti place ceea ce faci, nu are cum sa nu-ti iasa bine!

                                                                                 
.
Datorita abilitatilor fizice extraordinare a fost supranumit IRON----------------------------------------------------------------------------------------------------

Lucian - membru al www.casaselect.ro

Revin cu acest mesaj catre dvs pentru a va trimite un feedback pozitiv in legatura cu cina pe care am servit-o in seara de 14 februarie (Valentine-s Day) la dvs.
De asemeni, va multumesc pentru fotografiile pe care mi le-ati trimis.
Daca imi permiteti o sugestie, fara ca asta sa influenteze cu absolut nimic felul in care ne-am simtit la dvs, poate ar fi bine ca legumele din salata sa fie taiate putin mai marunt.Ma bucur ca v-am intalnit personal, voi reveni, va multumesc inca o data si va doresc mult succes!

client fidel,
-----------------------------------------------------------------------------

SSL Certificate
SSL Certificate